Vaksinepass

2 days agoDen svenske regjeringa er venta å komme med ei avgjerd i dag om ordninga med vaksinepass skal utvidast ifølgje Aftonbladet. Jeg tror vi har noe å lære av USAs bruk av vaksinepass.


Pin On D R E A M H O U S E

191221 1802 Oppdatert.

. Arrangementer for 20 til 500 personer skal ha faste sitteplasser. 13 dager siden Vi andre må betale både økonomisk og ikke-økonomisk for at et mindretall ikke vil la seg vaksinere skriver Peder Inge Furseth. 241221 1500 Oppdatert.

Når ett år med frivillighet og oppfordringer ikke har nådd frem kan vi vurdere om uvaksinerte på linje med de som nyter sigaretter og alkohol bør få en del av regningen. For å oppfordre til oppfriskningsdoser vil EU endre vaksinepassene sine slik at de bare er gyldige i ni måneder. Fem personer er pågrepet i Romania mistenkt for å ha solgt falske vaksinepass.

Ifølge NTB sier EU-kommisjonen i en uttalelse at de har vedtatt en bindende godkjenningsperiode på ni måneder for vaksinepass til reiser innenfor EU. Hva med en koronaavgift for uvaksinerte. Ettersøkt drapsmann avslørt utan munnbind.

Ein mann som i lang tid har vore etterlyst for drap vart arrestert av polsk politi etter at han vart stansa for ikkje å ha brukt munnbind i ein butikk. 12 dager siden Vi er i. For arrangementer med flere enn 500 personer må deltakerne ha vaksinepass.

Flesteparten av dem som har kjøpt dem er rumenere som jobber i andre land. Avstand mellom grupper og maks åtte personer per.


Rekordmye Importsmitte I Sommer Men Fa Smittetilfeller Fra Sverige I 2021 Sommer Man Irak

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel